dimarts, 17 d’abril de 2012

Les aventures espacials de Ximet i Blai el papagai

 Les aventures espacials de Ximet i Blai el papagai.


Autor: Paco Moreno i Jordi Moreno.


Dibuixos: Pep Brocal i i Marc Brocal.


Editorial: Bromera


    Ximet era un xiquet que una nit es va despertar perquè hi havia una estrela que cada vegada brillava més i més fins que va aterrar en el seu jardí una nau espacial i Ximet es va preguntar com ningú del seu barri s'havia adonat d'això. 
      Ximet va anar al jardí amb el seu gos Newton i van anar a veure el que hi havia passat allí . De la nau va eixir un pardalet que parlava i Ximet li va preguntar com es deia, i ell li va dir que es deia Blai el papagai i que venia del futur, i van fer un viatge per l'espai, van conèixer: Mercuri, Venus, La Terra, Mart, Júpiter, Saturn , Urà i Neptú.
       Van ser perseguits per pirates espacials que volien agafar a Newton per a vendre-lo al zoo de Ganímedes però al final van aconseguir lliurar-se dels pirates .Quan van creure que no els perseguien , Blai va anar a una nau que hi havia en un asteroide del cinturó d'asteroides i Blai va anar però els pirates espacials van anar a la nau de Blai i van ficar en la presó a Ximet i a Newton amb una xiqueta molt estranya .Van escapar gràcies a Blai i el seu pla de que ell es disfressara d'altre Newton i que es fera passar per un gos i que l'atraparen per a que el portaren a la presó. Va fer un forat que sol durava un minut obert , així que van travessar totes les parets de la presó i Ximet quasi es queda en l'últim forat del minut .
    Finalment, van anar-se'n cadascú pel seu camí i Ximet va tornar a la Terra sa i salvat.


FÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ!!!!!!!!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada