dilluns, 11 de juny de 2012


      

                 VISITA AL MUSEU DE PREHISTÒRIA


El Museu de Prehistòria és un museu que ens ensenya des de l'aparició de l'home fins els utensilis que utilitzaven, la pintura que feien, fins avui.
Al Museu el primer que vam visitar va ser una sala que ens ensenyava mitjançant un quadre com treballaven els arqueòlegs d'abans. També hi havia una vitrina amb objectes que pertanyien a les primeres investigacions. També hi havia vitrines amb pedres tallades que eren útils per tallar.

Després vam passar a la sala II, i vam veure un mural que era l'evolució de l'home, aquesta sala tractava del paleolític, que són els primers habitants.
En algunes vitrines vam veure restes d'ossos d'animals com hipopòtams, porcs senglars, tortugues, etc.
Una altra vitrina havia cranis que ens ensenyava l'evolució del cervell humà.
Una altra de les vitrines tenia restes de materials que utilitzava l'home de l'època, com fusta, pells, carn.

La sala III ja es podia veure com l'home havia evolucionat en la forma de caçar i en els instruments de caça que utilitzava. En aquesta etapa ja s'utilitzaven més varietat d'armes i fins i tot feien servir agulles de cosir fetes d'os.
També vam veure una banya d'un animal que havia en aquesta sala.

D'aquí passem a una nova sala on les vitrines contenien pedres que tractaven de l'art d'aquesta època, que eren pedres pintades amb animals com cavalls o cérvols i signes o figures geomètriques. També pintaven les parets de les coves.

Finalment vam veure una sala que tractava l'època neolítica, en la qual ja apareix la ceràmica i la pedra polida. Hi havia vitrines amb gots decorats de diverses formes i bols.
També hi havia restes d'ossos d'animals, com la cabra, el porc, el senglar ...

Amb això vam donar per acabada la visita al museu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada