dijous, 27 de setembre de 2012

Kika Superbruixa-detectivesca

                                                     Per: Ángel Bellido Gandía


        
   Nom del conte: Kika Superbruja-detectivesca
      Autor:Knister
      Personatges: Kika
      Personajes secundaris: Dani el germà de Kika
      Resum:
Tot va començar un dia que Kika després d'acabar els deures va anar corrents al dormitori del 
seu germa que estava jugant a la consola, aleshores Kika va dir has mossegat la meua xocolatina, aleshores corrents el seu germà va dir això es mentida i Kika va dir ho puc demostrar.Va sacar un Kit d'espia (que s'avia comprat fa uns mesos) va sacar una plastilina i li va demanar que la mossegara para ver si la seua dentadura coincidia amb la de la plastilina i la xocolatina i era fàcil perque se li havia caigut un queixal. I aixi va ser com el seu germà va confessar. Després se van anar a menjar i la mare de Kika se va anar a les clases d'anglés però de seguida va tornar dient que li havien furtat la bicicleta aleshores Kika després de menjar va anar al seu dormitori va tancar la porta i va agafar el llibre de magia i va buscar un truc per a que les coses furtades tornaren amb el seu amo. Li va costar però al final ho va aconseguir. Ell va trobar  el métode ,era molt complicat :havia de  posar-se caca de cavall en les sabates ,posar-se fent la figuereta i dient les paraules màgiques.
Qan va tornar a casa de l'estable portava una bolsa plena de caca de cavall, després a mitjanit es va alçar del llit i va posar-se la caca de cavall a les sabates i es va posar fent la figuereta ,va dir les paraules màgiques i no va notar res .Va pensar que no havia funcionat així que va anar a llavar-se els peus decepcionada ,quan de sobte va aparèixer el seu pare i li va preguntar que per què la bici de sa mare estava al seu dormitori i de sobte Kika es va asombrar.
Al final ho va arreglar tot amb una bola. Al següent día va agafar la bici i va posar per damunt uns polvets que hi havia al seu kit d'espia per a veure les petxades dactilars però no coincidien amb ningú de la seua famila, així que va decidir anar amb un conjur a la comisaria per veure les fulles de les empremtes dactilars, però no li feien cas així que va fer un conjur per a venjar-se i va fer que tots es posaren bojos.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada