dissabte, 22 de setembre de 2012

L'arbre de les històries


Aquest llibre jo me'l vaig llegir per el principi de l'estiu, els dibuixos són de Bartomeu Seguí, l'autora  és Eulàlia Canal . Aquest llibre hem va agradar molt.


Tracta d'una ciutat en la que anaven a llevar els llibres i els anaven a reemplaçar per unes capsul.les de lectura i anaven a derruir la biblioteca  en la que hi havia crescut un arbre molt gran i bonic. 
Jonàs era l'encarregat de la biblioteca i no anava a permetre que la derruiren.Uns xiquets que anaven molt de temps a la biblioteca de la ciutat, ells tampoc anaven a permetre que derruiren la biblioteca de la ciutat.
Eixe mateix dia va aparèixer una xiqueta que es cridava Lluna, van tindre una aventura molt llarga, els xiquets i la Lluna van aconseguir salvar l'arbre de la biblioteca i el van possar en el jardí de Jonàs sense que Jonàs es donara compte de que li estaven posant un arbre al jardí, la Lluna va fer que dins de l'arbre haguera una biblioteca amb tots els llibres de la biblioteca.Al final Lluna mor i tots es posen molt tristos però pensant en ella tota la vida.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada