dimecres, 17 d’octubre de 2012

ELS VAIXELLS ENCALLATS

Els vaixells van quedats encallats el 28 de setembre, enfront de les platges d’El Saler, degut a les fortes ratxes de vent del nord-est i a la forta marejada que hi havia aquell dia. La forta marejada els va portar fins allí, des del port de València, enfront del que estaven fondejats pel tancament del tràfic marítim, causat pel temporal d’aquell dia.
El president del grup Boluda Corporació Marítima, Vicent Boluda, preveu que els dos vaixells encallats en les platges d’El Saler, poden ser desencallats dins de 10 o 15 dies, gracies a un canal.
Els caps dels dos vaixells, han descartat que poguen produïr·se rotures en els vaixells o abocaments per l’absència de roques en eixa zona, perquè es arena o fang no hi ha res, i a banda, amb ajuda d’altres vaixells han pogut descargar el combustible.
Quant a les seues causes d’eixe succés i les insinuacions sobre la seua suposada vinculació del port de València. Boluda ha assenyalat que els dos caps de maquines estaven a terra, i quan hi ha un temporal, es tindre la maquina calenta per a donar·li potència

Ací es poden veure els vaixells que estén ajudant a desencallar els dos vaixells:
                                     Ací es ven els dos vaixells encallats en platges d’El Saler

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada