dimecres, 17 d’octubre de 2012

Guerra de Síria

Síria és un país que és troba a Asia, en els últims 21 mesos hi ha hagut una guerra civil molt grau que encara continua. La guerra va començar el 26 de Gener de 2011, quan els ciutadans demanaven democracia i respecte del drets humans.Des del començ de la guerra civil, les forces de seguretat síries han assassinat a unes 7.000 persones. I els rebels han assassinat també a 2.000 membres de les forçes de seguretat. També és troben detingudes 9.000 persones, i 15.000 esten desaparegudes. A més, 75.000 persones han tingut que abndonar les seues ciutats. D'aquestes 75.000 persones, 25.000 han fugit del país cap a Turquía i altres païssos veins.

Aquestes són algunes imatges de les matances que ha fet l'ejercit siri:A més, tots els soldats siris que es neguen a complir l'orde de disparar a tota persona que camine per els destrossats carrers de la ciutat, va a ser ejecutat per el mateix ejercit. Hi han molts soldats que han tingut una miqueta d'honor i s'han sacrificat per el be dels ciutadans.

L'Organització de Nacions Unides (ONU), no pot intervenir perquè Rusia, Xina, Corea del Nord i Venezuela no volen intervenir de part dels rebels que volen la justa democràcia, i s'opossen als rebels sol perquè tenen negocis amb Síria. Aixó demostra que els presidents dels governs d'aquestos païssos no tenen cap consideració per la vida de molta gent. El negoci que té Síria amb aquestos païssos és: Síria dona petroli a aquestos païssos a canvi de armes i de que li recolzen a la guerra.
En total a Síria hi ha més de 1.500.000 desplaçats i refugiats, i la guerra encara continua, i no pareix que vaja a terminar pront mentres Síria compte amb Rusia com aliat, perquè Rusia te un vot que és completament necesari a la ONU. I si Rusia votara com els altres païssos, és posible que aquest comflicte no haguera arribat a aquest punt de matances de quasi 200 morts cada día.
Aquesta és una guerra que no pot continuar molt de temps, per el bé de tots els habitants siris.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada