dilluns, 22 d’octubre de 2012

LA GOTA FREDA A LA COMUNITAT VALENCIANA

LA GOTA FREDA A LA COMUNITAT:

CONSEQÜÊNCIES INESESPERADES

Els meteorolegs hi havien comunicat sobre la posibilitat de que haguera gota freda a la Comunitat Valenciana al llarg de la Tardor. Això ocurreix quan les temperatures del Estiu han segit molt elevades, quan hi ha aire molt fred al voltant dels núvols, o també quan hi ha massa diferència de temperatura de l'aire i la temperatura de l'aigua de la mar.
Això es el que ha passat a Valencia a finals del mes de Setembre. I les conseqüències han sigut horribles: 
  • Parets caigudes
  • Arbres trencats
  • Carreteres derruïdes
  • Trens parats
  • Cases sense llum
El més curios és que ha encallat dos vaixells gegants a la platja del Saler. Ja han passat varios dies des d'aquell accident. En aquest temps cents de persones han anat a aquesta platja; és molt extrany trobar dos vaixells tan grans i tan prop de la costa.
Els treballs per a tornar els vaixells a la mar estan sent molt difícils. Els especialistes han decidit fer un gran canal retirant l'arena al voltant de la nau. Així, el gran vaixell flotarà i podrà anar-se'n.
Aquest treball és molt dificil. Els propietaris dels vaixells ho saben ,per això han oferit una recompensa a qui aconsiga tornar-los al mar. El premi consisteix en entregar el 40% del valor del vaixell. ¡Això és molts diners! Però sería pitjor si no logren llevar-los d'allí: aleshores hi hauria que trencar-lo i vendre el seu metall.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada