dimarts, 16 d’octubre de 2012

Vaixells encallats

A la Devesa de l'Albufera s'ampliat la zona acordonada amb estaques i cintes a la platja del Saler de València, fins arribar als 27.500 metres quadrats, amb l'objectu de dissuadir a la gent, al no permetre xafa i danya la flora i fauna autóctones.

El consistori ha apuntat en un comunicat, "Els milers i milers de curiossos que s'acosten a veure els vaixells encallats, esten danyants les plantacions". La setmana passada van acordonar 12.500 metres cuadrats de dunes, i aquest dilluns 15.000 metres cuadrats més.
Amb aquesta mesura, estracta de cuidar tot el front litoral afectat per a evitar a la gent que danya les zones encintades, la policía ja ha posat algunes multes.
Respecte al mal produit, s'ha elaborat un informe de la flora afectada pels visitants, amb el qual es procedirá amb la plantació de 15.000 especies, que provindran de la Devesa de l'Albufera.
Les Plantacions es començaran una vegada finalitzen els treballs de possar els vaixells a flot, sempre baix la supervissió i de autorizació de la demarcació de Costes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada