dimarts, 16 d’octubre de 2012

XIQUET RAPTAT AL 25 DE SETEMBRE DEL 2012, BARCELONA

Acaben de liberar a un xiquet raptat en Barcelona, i que anaven a Barcelona enganyats perque un grup de gent els deien que les ajudarien a regularitzar la seua documentació. Van ser enganyats per un xica que es feia passar per taxista i els va portar a un descampat.

La mare amb el seu fill estaven en el descampat i després van apareixer un grup de persones amb armes de foc i la cara tapada per a que no els reconeguera ningú i van raptar al xiquet.

El xiquet el van raptar el 25 de Septembre del 2012.

 El xiquet i la mare son d´´origen Colombià, i els segrestradors eren 3 però van aconseguir detenir a 2 dels segrestradors, el que havia planeat tot el cas havia coincidit en la cárcel amb el pare del xiquet.El seu pare estava en la càrcel per  tràfic de drogues.

Els segrestradors van raptar al xiquet perque sabien que el seu pare tenia diners, i per a lliberar-lo demanaven 5 milions d´euros, si no, deien que anaven a matar al xiquet
Al xiquet li punxaven drogues per a que no cridara i es calmara, i l´amenaçaven , li deien que si parlava l´anaven a tallar la llengua i el xiquet estava molt asustat, també li deien que si els seus pares no portaven els diners el portarien a un grup de torturadors , i per a que s'ho creguera li posaven un teléfon en el que parlava una persona dient que era un torturador i que si no portaven els diners l´anaven a torturar.

Per a que el xiquet no s´escapara l´havien nugat a un matalàs, nugat amb brides.
Quan va arribar la policía havien trobat a una segrestradora colombiana .Els policies havien trobat un document en un armari que posava com estava tot planificat: el rapte, i també posava com l´havien de torturar o descuatizar si no treien el seu milion d´euros.

La dona que van trobar s´anomenava Marta de 46 anys i nacionalitat Espanyola.
També van detenir a un home anomenat Guillermo de 36 anys, espanyol i vecí  de l´Hospitalet de Llobregat. Estan buscant a l´altre segrestrador, el cas encara no està tancat.
Ara li estan fent proves al xiquet  perque estava punxat amb tot tipus de drogues, i la mare el va vore a
l´Hospital Barcelonés.


Informa: Mina Lanfranco Ferrer

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada