dissabte, 8 de desembre de 2012

ELS ESPECTRES DE LA NIT .

Títol: Els espectres de la nit
Autor/a: K.M Peyton
Ilustracions:  David Wyatt
 Resum de l'argument:

Es un xiquet que la seua mare treballa amb cavalls i els cuidava, i es mudaven molt, aquesta vegada viajen a un Castell que havia comprat un Americà i que estava obssesionat amb els cavalls
Quan van arribar al castell l'americà no estava, a soles estava una dona i Willy el que també s'encarregava  del castell, s'anomenava el castell "Arc de Sang". Quan va arribar l'americà , que havia comprat aun cavall per a el castell, havia portat un Semental, es a dir, al castell hi havien dos egües més el Semental, que sànomenaven Roseta, Solitària i el semental Silenciós. L'americá tenía un fill anomenat Jed i es va fer amic de  el xiquet, el fill de la mare que cuidava els cavalls. Abans de que estiguera l'americà al castell, el xiquet coneixia les dues egües, pero un dia va vore una egüa blanca molt vella, i li va preguntar a Willy de qui era, Willy va respondre i va dir que anava tot els dies a pastar a les quadres del castell pero no era de ninngú, vivia al bosc. El xiquet li va contar a Jed lo de l'egüa i va dir que tenía raó pero el seu pare Robson deia que eren imaginacions dels xiquets.
El xiquet va muntar l'egüa i va dir que era màgica.
Una nit l'egüa va aparéixer a les quadres del castell amb una llum, era molt lluminosa i que estava plena de llum com els altres cavalls.
Un día el xiquet li va preguntar a Robson l'história d'abans al castell i tot aixó i va dir que Walt un lluitador  va aconseguir un cavall molt grán i valient, els que tots volien  tindre fa temps, pero tenía un rival Walt i era Crackspear  un altre lluitador que tenia cels de Walt  i  va matar al seu fill que tan sols tenia 10 anys!
Y no sabien res del que va passar amb el cavall tan valient de Walt.
Un dia el xiquet i Jed van voler acampar al bosc i el xiquet va sentir un soroll, que eren els galops de Rowan, l'egüa blanca i vella! I El xiquet i Jed van eixir de les seues tendes de campanya i Rowan les mirava amb els ulls com dient "Munta" i efectivament, els xiquets van muntar al llom de Rowan. Després va apareixer un cavall ple de sang i un xiquet també ple de sang ! Eren el fill i el cavall de Walt! Si voleu saber com continua l'història teniu que llegir-vos el llibre..

Mi opinió:
Aquest llibre es un poc raro perque et fas un poc de lío amb els noms de la gent, pero en general l'historia tampoc m'ha agradat molt, demasiat rara.

1 comentari: