dimarts, 25 de desembre de 2012

L'herència maleïda

Autor/a:Jan Mark
Dibuixos:David Roberts
Traducció: J C Girbés

RESUM:
Este conte tracta sobre la família Basset formada per George el xiquet protagonista, la seua germana Elise i sa mare.
Un dia a la familia Basset li arriba un sobre que dins posava que a la família li havia tocat molts diners per una causa familiar. Des d'aquell moment la familia Basset va ser rica. George ja podria anar al col.legi, Elise podria comprar-se un cotxe i la mare l'utlilitzaria per altres coses.
Un dia els va arribar una carta signada per la familia Basset-Milne, que els invitava a la seua mansió a passar un dia. La familia Basset-Milne estava formada per Lady Lil la mare, Sir Gervase el pare, Bertie el germà major, Fred el germà menut i Sarbe el gos.
Quan arrivaren a la mansió, els estaven esperant tota la familia menys Bertie. Bertie era un adolescent molt tímid per a parlar i espantós. Bertie sempre l'estava contant a George històries molt rares i terrorífiques.
Fred va decidir fer-se germà de sang amb George, es van tallar els dos i van juntar cadascú la seua sang.
La familia Basset-Milne va invitar a George altres nits a dormir a la seua mansió. Bertie li va seguir espantant a George amb les seues històries que no es sabia si eren veritat o mentida. Bertie li va contar a George una història sobre unes ombres que li perseguien. Algunes vegades Bertie la mirava a George per darrere dels muscles i deia que veia alguna cosa darrere d'ell.                                                      
Bertie es va anar amb dos amics seus de campament en un carruatge. George en el carruatge va veure una ombra amb ells, perquè va vore quatre persones en el carruatge.
Si vols saber-ne més llegiu-lo.
OPINIÓ:
Este llibre no ha estat mal. M'ha agradat sobre tot per les ombres i el misteri que té el llibre.
M'ha agradat també, Bertie, perquè era un personatge molt misteriós.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada