diumenge, 16 de desembre de 2012

L´ULL DEL LLOP                                                        L´ULL DEL LLOP

Èrase una vegada un llop, que hi havia perdut un ull i no el podia obrir, quan de repent va llegar un xiquet que tots els dìes i a totes hores el mirava, i un dìa es va parar a mirar-lo quan el llop va mirar al xiquet amb    l´ull ben obert i el va començar a grunyir però el xiquet no es movia ni s´asustaba, donç el llop es va cansar i s´en va anar a dormir.
Al dìa seguen es va morir la seua companyera, i es va quedar molt trist. Va començar a pensar la seua història desde quan va arribar al zoològig: Èrase una vegada, el llop, amb la seua manada quan van tindre fam i s´en van anar a caçar però, la seua dona era molt guapa pero no sabia caçar i la va deixar a soles, a les hores hi havia un cervol mort i el va agarrar i va vinrdre un caçador i va moure (la seua dona). La seua familia es va quedar trist i sobretot el llop, doçs agafaren a la seua filla, i es va anar a rescatarla quan li van agafar, donç, la seua filla va escapar, i desprès le van portar a un zoològig. I asi va acabar l´història del llop.
Quan el llop li va preguntar la seua història al xiquet, el xiquet li va dir la seua història:
Erase una vegada a Àfrica que estaba inciendiat la zona del poblat, a les hores una dona li va dir a un senyor que s´emportara el seu fill, donç, l´home le va portar-li, donç, le devia diners, el xiquet es va fer amic del dromedari, i l´home li va intentar abandonar-lo, donç, el dromedari no li deixaba. I un dìa es va despertar el xiquet i l´home el va dir que havia vendut el dromedari i tambè a ell, donç, ara era pastor i sen va fer amic                d´una hiena, i la hiena li va cuidar les ovelles, al xiquet, que es deia Àfrica, desprès sen va anar a l´Àfrica verda, fins arribar al zoològig i es va trobar amb tots el amics animals, donç le faltava ù i era el llop i es van fer amics i l´ull del xiquet s´havia quedat tancat i no el podia obrir cuan el llop va obrir l´ull que li faltava i el xiquet tambè.

                                           
                                                                                     

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada