dilluns, 22 d’abril de 2013

El País dels Llençols Mullats

El País
dels Llençols Mullats

Autor: Vicent Prado
Dibuixos de Carlos Ortin

Aquest llibre tracta d'un xiquet que es pixa al llit i un dia viatja al País dels Llençols Mullats, un lloc imaginari on podes despreocupar-te de tots els teus problemes perquè la gent no es burla de tu.

Vicent és un xiquet que es pixa al llit i va a eixe país. Hi havien uns 20 xiquets de totes les parts del món i una fada que era la que organitzava tot. Havia organitzat un viatge per a aquel dia. El medi de transport era un llit. El llit s'estrellà en el viatge i exploraren la zona. Trobaren un castell on estava la Bella Dorment adormida i tot el regne paralitzat, con si s'haguera detingut el temps. També estava ahí un príncep. La fada lis contà que el que pasava es que quan la Bella tenia 12 anys es pixava però tenia que casarse amb el príncep i no volia casarse amb el príncep si ella tenia aquel problema. Aixina que el rei va fer un enanteri per a que pasara el temps pero que tot quedase inmovilitzat en el regne i que quan el príncep besase a la princesa l'encanteri es fòra. Perè el príncep hi havia arrivat abans i li havia afectat l'encanteri. A les hores quedaren en que un dels xiquets besase a la princesa i així tot tornaria a la normalitat. I així fou. A les hores el llit s'arregla i poguèren tornar.
Quan Vicent despertà el llençol estava sec.
A mi em pareix que es un llibre que no està mal, però que no es dels que més m'agraden perquè es molt fantàstic per a el meu gust.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada