dissabte, 6 d’abril de 2013

Fill que penja
  • Dades del llibre:

-Autora: Maria Dolors Pellicer
-Dibuixos: Josep Ferrer.
-Editorial: Bromera / Alzira, 2006.
-Col·lecció "El Micalet Galàctic" Sèrie Roja


  • Resum de l'argument:
Aquest llibre parla de la vida d'una gata anomenada Bufa, de com la van trobar els seus amos, la relació amb Dilluns (un amic seu), amb els altres gats i... El misteri de les botifarres!!!!!
Quan era menuda, una gata va tindre molts fills i no pogué alimentar-los, per aquest motiu, els va abandonar. Una nit anaven Pep i Maria passejant pel carrer quan van vore-la, els agradà tant que van decidir adoptar-la i portarse-la a la seua casa.
Una nit Pep i Maria sopaven amb uns amics quan se n'adonaren  que algú s'havia tirat una bufa, després, com les va fer tanta gracia, li posaren el nom de "Bufa" a la gata. Bufa es feia gran i anava per les teulades amb els seuas amics, quan Pep i Maria van tindre a un gosset anomenat "Dilluns" Bufa li ensenyava a pujar a la teulada i  a botar d'una a l'altra. Als seus amics gats no els feien molta gràcia que un gos estiguera a les mateixes teulades i li van dir a Bufa que si pujava altra vegada amb Dilluns, els tirarien. Per aquest motiu, no pujaren més.
Al dia de la matança, desapareixen les botifarres de quasi tot el poble i Bufa ajuda a descobrir qui és el lladre, al final descobreixen que el responsable de les desaparicions era.....

  • Opinió personal:
Aquest llibre és molt divertit, m'ha agradat molt. És un llibre que agradarà a qui gaudisca amb els animals. També t'enganxes a la lectura, lo que fa que el lliges molt ràpid, és un llibre que recomane. 
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada