dilluns, 1 d’abril de 2013

Papers secrets

Autora: Rosa Serrano
Dibuixos: Paco Santana
Editorial: Tàndem

Personatges
Teresa
Família de Teresa 
Senyora Rita
Família Massagran
Ana i Andreu
Senyor i senyora Collvert
Carme,Miquel i Merce
La  família fornera
Pasqual i Ramoneta

Tema
El tema és de  lo poquet que coneixem a la gent de la nostra finca.


 Resum 
Teresa ha començat a escriure un quadern i comença a coneixer a la gent del seu edifici.
A la primera persona que visita és la senyora Rita ,una senyora que li agrada molt la lluna i li conta una història d'indis. Després d'uns dies acudeix a visitar a la família Massagran , una familía molt divertida ,al xiquet li agrada dibuixar, la mare s´anomena Remei  i per a tot té remei,també està el pare que és molt poètic,la xiqueta menuda anomenada Paula i el gat.
Després visita la casa buida i més tard visita a la senyora Anna i Andreu que són molt simpátics i no son parella són la dona i el millor amic del difunt i estan per fer-se companya.
 Els Collvete són grans veterinaris i tenen tres mascotes.Després va a casa dels més joves  són molt simpàtics i molt estudiosos ,Carme ja és professora però Miquel i Merce no.
Un dia Teresa es posa malalta i la seua amiga Marina li diu que Marc no para de preguntar pel seu estat  i crec que s'ha enamorat .Després va amb la família fornera. Josep el pare el encarregat del forn,Marisa la seua dona que és molt dolça, Pep que és el fill  major que vol aprendre molt anglès i Mariseta que és la germana menuda que anà a l´escola de Teresa i per últim coneix als del pis de més damunt ,on viuen Pasqual i Ramoneta són persones de la tercera edat i no tenen fills tenen un lloro. Aquest dia Teresa va tornar molt feliç a casa ja sabia més sobre els veins

Opinio
No m'ha agradat molt, és un poc pesat li done un 6,5

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada