dilluns, 20 de maig de 2013

Mon pare Javi


 Vida Laboral
Mon  Pare Javi va nàixer un 7 d'abril en una ciutat anomenada València, son pare es cridava Víctor i Sa Mare Milagros, els meus actuals iaios, el meu iaio era un famós venedor de cotxes però després d'un temps va deixar aquell treball i va obrir un garatge en el carrer Sant Vicent .La meua iaia era una magnifica pintora,i ho continua sent, però va abandonar la seua carrera per a dedicar-la als seus tres fills,Milagros,Víctor i Javi. 


Mon pare va estudiar en el col·legi Agustins, després va  anar a l'institut Lluís Vives i al final va  anar al María Quintana .Allí va abandonar els estudis en tercer de BUP, va començar a treballar en el garatge del meu iaio on va estar molts anys fins que un dia mon pare i el meu  oncle van comprar una gasolinera de la que es van encarregar de traure-la a flote .Després de poc de temps mon pare va decidir traures els estudis i va recórrer a l'accés per a majors de 25 anys. Es va posar a estudiar com un boig durant un any i va aconseguir unes magnífiques notes que li permetien estudiar el que ell volguera .Ell va triar la carrera de psicologia però no li  va agradar i a l'any va decidir canviar-se a història el que hui en dia és la seua gran passió, ja només li queda un any per a acabar. 

Vida Social 
Va conéixer ma mare en un xicotet pub  del que ella va ser propietària durant un any i poc més, anava amb el seu millor amic Vicente,a qui va conèixer en el seu primer col·legi Agustins . Em va tindre a mi en 2001 . A mon pare li encanten les motos. Ens agrada anar un dia a la setmana a un pub irlandés cridat Finnegans, és molt divertit .
Podria contar moltíssimes coses més sobre mon pare però bo, hi ha més deures...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada