dimarts, 21 de maig de 2013

TROBADA ESPORTIVA
El dia 16-5-2013 els alumnes de cinqué i sisé dels col·legis Teodoro Llorente, 9 d’Octubre, el Lluís Vives.... i la classe de primer E del Institut Abastos vam anar a les pistes oficials del Túria , en les quals ferem moltes activitas molt divertides, algunes eren:


  •           60m amb valles: consisteix en botar una serie de valles, també cal córrer molt perquè tan sols es classifiquen  els 3 primers, després es fa el mateix recorregut amb tots els que havien quedat entre el primers i després et posen la puntuació corresponent.

  •        60m llisos: consisteix en correr 60m, els 4 guanyadors de cada 8 es classifiquen i corren una altra vegada, ela altres quatre se'n van amb els 4 últims dels altres grups i tornen a correr, després, et posen la puntuació. Els 4 classificats de la primera carrera corren altra vegada i segons si quedes primer, segon tercer quart cinqué… et posen els punts corresponents.

  •           Llançament de balons medicinals: consisteix en llançar un baló medicinal de 3kg el més lluny possible, tires dues vegades i et posen la puntuació segons a on caiga.

  •       Salt de longitud: consisteix en un gran espai de sorra amb uns cons que marquen la teua puntuació. Segons a on caigues et posen punts de 5 a 25, estes a una distància per a botar més lluny.

  •        Llançament de javelina:  consisteix en un xurro amb unes coses petites al final que et serveixen com javelina. Tu corres i la llances, tens dues oportunitats i et posen la millor puntuació segos si està al primer con, segon, tercer, quart o cinqué.

  •            Agilitat: consisteix en agafar una pedra xicoteta i portar-la a un espai que està enfront, tan sol pots agafar d’una en una i no pots  llançar-les segons el temps que tardes et posen una puntuació o altra.

Aquestes són les activitats “infantils”, però a les pistes del Túria també es pot fer llançament de javelina (de veritat), de pes, carreres i altres esports com hokei sobre herba, futbol americà o futbol 7, les pistes esten obertes de dilluns a divendres de 8 a 24h i caps de setmana i festius de  8 a 22h

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada